Skip to main content

Tuin renovatie Amsterdam

Uw full service hovenier in Amsterdam

Van idee tot realisatie

  1. Eerste kennismaking en inventarisatie

Wij begrijpen dat elke tuin anders is en dat elke klant andere wensen heeft. Bij de hovenier Amsterdam starten we het renovatieproces met een vrijblijvend adviesgesprek. We brengen uw wensen en behoeften in kaart en bekijken de huidige staat van uw tuin. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect aansluit bij uw stijl en budget en krijgen we een goed beeld van de mogelijkheden en beperkingen waar we rekening mee moeten houden.

  1. Ontwerp op maat

Samen met u werken we een op maat gemaakt plan uit. We bespreken uw voorkeuren op het gebied van stijl, materialen en budget. Door onze expertise en uw wensen te combineren, komen we tot een uniek tuinontwerp dat volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Zij weten precies welke planten, bomen, tegels en andere materialen goed bij elkaar passen en welke omstandigheden in uw tuin het meest geschikt zijn. U kunt er dus op vertrouwen dat u een tuin krijgt die mooi is én makkelijk te onderhouden. Bovendien maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen die jaren meegaan.

  1. Uitvoering van de renovatie

Wanneer u ons de opdracht geeft voor de tuinaanleg, gaan onze gespecialiseerde en ervaren hoveniers aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. We beginnen met het leegruimen van de huidige tuin. Onze vakmensen zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw tuinontwerp. Vervolgens gebeurt het slopen en afvoeren van eventuele bestaande bestrating, beplanting en andere elementen in uw tuin. Daarna brengen we de nieuwe aanleg aan volgens het ontwerp dat we samen hebben gemaakt.

Ons vaste team van gespecialiseerde en ervaren hoveniers gaat aan de slag om uw tuin volgens het ontwerp te renoveren. We starten Gedurende de gehele aanlegfase houden wij u op de hoogte van de voortgang en plannen we zo nodig tussentijdse evaluatiemomenten in. Zo bent u altijd volledig aangesloten bij de realisatie van uw mooie nieuwe tuin! Mochten er gaandeweg wijzigingen komen in het ontwerp, dan bespreken we dat uiteraard eerst met u.

  1. Oplevering en nazorg

Na de afronding van de tuinrenovatie, bespreken we samen het eindresultaat. Onze betrokkenheid stopt echter niet na de oplevering. We staan altijd klaar voor advies en ondersteuning bij het onderhoud van uw vernieuwde tuin.

Bij de oplevering van uw nieuwe tuin zorgen we ervoor dat alles naar wens is en beantwoorden we eventuele vragen. Ook na de oplevering staan we voor u klaar om aanpassingen te maken of om u te ondersteunen bij het onderhoud van uw tuin. Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, zodat u altijd op ons kunt rekenen voor uw tuinwensen.

Met uw hoveniersbedrijf in Amsterdam kiest u voor vakmanschap en betrokkenheid. Wij nemen u alle zorgen uit handen en creëren in nauwe samenwerking met u een prachtige nieuwe tuin om met plezier in te vertoeven. Neem contact met ons op en stap in een wereld van gardening op zijn best!

Offerte aanvragen

Duurzame en budgetvriendelijke oplossingen

Combinatie van oud en nieuw

Bij de hovenier Amsterdam streven we ernaar om de kosten van uw tuinrenovatie zo laag mogelijk te houden. We kunnen bestaande onderdelen van uw tuin hergebruiken in het nieuwe ontwerp, zoals het verplaatsen van planten en het hergebruiken van tegels. Zo bespaart u niet alleen geld, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

U kunt ervoor kiezen om zowel bestaande als nieuwe materialen te gebruiken in uw tuinrenovatie. Onze deskundige medewerkers laten u graag de mogelijkheden zien en adviseren u over de beste combinatie voor uw tuin.

Milieu- en budgetvriendelijke opties

Bij de hovenier Amsterdam houden we rekening met het milieu. We kunnen u adviseren over duurzame materialen en milieuvriendelijke oplossingen, zoals het gebruik van inheemse beplanting en energiezuinige verlichting.

Ons doel is om een tuinrenovatie te realiseren die past binnen uw budget. We bespreken samen de kosten en zoeken naar oplossingen om de prijs van de renovatie te optimaliseren zonder in te leveren op kwaliteit en uitstraling.

Offerte aanvragen