Skip to main content

Tuin onderhoud Amsterdam

Uw full service hovenier in Amsterdam

Tuin onderhoud Amsterdam

We begrijpen dat niet iedereen de tijd, kennis of het juiste gereedschap heeft om hun tuin optimaal te onderhouden. We zijn er om u te helpen, of u nu een particulier of een bedrijf bent. We kunnen u adviseren over de beste onderhoudsfrequentie en het aantal benodigde uren voor uw specifieke tuin. Op basis hiervan stellen we graag samen met u een onderhoudsplan op, zodat uw tuin er altijd op zijn best uitziet.

Of u nu een eenmalige of regelmatige onderhoudsbeurt nodig heeft, we komen graag bij u langs om uw tuin te verzorgen. Mocht het een keer niet nodig zijn, geen probleem! We komen gewoon de volgende keer weer. Laat ons u helpen om uw tuin te laten stralen en geniet van de schoonheid van een goed onderhouden tuin in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Particulieren en Bedrijven

Voor particulieren bieden we flexibele onderhoudsmogelijkheden op basis van uw behoeften. U kunt ervoor kiezen om ons alleen in te schakelen voor specifieke taken, zoals het winter- en zomerklaar maken van uw tuin, of om het volledige onderhoud aan ons uit te besteden. Onze ervaren hoveniers staan altijd klaar om u praktische tips en adviezen te geven, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw prachtige tuin.

Ook voor bedrijven is onze bedrijf de ideale partner voor tuinonderhoud. We bieden onderhoudscontracten aan waarin we de frequentie en het type onderhoud vastleggen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze hoveniers zetten zich altijd in voor een optimaal resultaat en zijn bereid om in overleg af te wijken van eerder gemaakte afspraken indien nodig. Ontdek de verschillende onderhoudsmogelijkheden en vraag een offerte op maat aan door contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Regelmatig tuinonderhoud

Bij de hovenier Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed onderhouden tuin te hebben. Daarom bieden we een scala aan diensten om uw tuin het hele jaar door op zijn best te houden. Dit omvat regelmatige inspecties, snoeiwerkzaamheden en onkruidbestrijding.

Onze ervaren en deskundige medewerkers:

  • Zijn altijd beschikbaar om u te voorzien van praktische tips en adviezen.
  • Hebben de kennis en expertise om uw tuin op de juiste manier te onderhouden, zodat u zorgeloos kunt genieten van een prachtige en gezonde tuin.
  • Bieden flexibele onderhoudsschema’s die passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu wekelijkse, maandelijkse of seizoensgebonden onderhoudsservices nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd in topconditie is.
  • Geloven in transparantie en flexibiliteit. U kunt kiezen welke diensten u wilt afnemen en op welke basis. Zo houdt u de controle over uw tuinonderhoud en kunt u genieten van een prachtige tuin zonder daar veel tijd en energie aan kwijt te zijn.
Offerte aanvragen

Professioneel onderhoud voor bedrijven

Bij de hovenier Amsterdam begrijpen we dat een goed onderhouden bedrijfstuin essentieel is voor een professionele en representatieve uitstraling. Daarom bieden we onderhoudscontracten op maat aan, waarin we de frequentie en de aard van het onderhoud vastleggen.

Het maakt niet uit wat voor onderneming u runt, wij ontzorgen u op alle vlakken als het gaat om het onderhoud van uw zakelijke tuin. Onze ervaren hoveniers zorgen voor een optimaal resultaat, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Offerte aanvragen

Onderhoudsplan

Natuurlijk kan er, in goed overleg, worden afgeweken van eerder gemaakte afspraken in het onderhoudscontract. Wij zijn flexibel en passen ons aan uw veranderende behoeften aan, zodat uw bedrijfstuin altijd in perfecte staat verkeert.

Bij de hovenier Amsterdam stellen we een op maat gemaakte offerte op voor uw onderhoudsplan, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op om de verschillende onderhoudsmogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

Offerte aanvragen

Onderhoudspakketten

De hovenier Amsterdam biedt verschillende onderhoudspakketten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze deskundige medewerkers gaan met u in gesprek over de frequentie van het onderhoud en welke facetten u wenst uit te besteden.

Het is mogelijk om bepaalde onderdelen van het onderhoud zelf uit te voeren of het gehele onderhoud van de tuin aan ons uit te besteden. Wij denken met u mee en geven u tips voor de uitvoering, zodat u altijd de beste keuze kunt maken voor uw tuin.

We brengen al onze werkzaamheden en diensten vooraf in kaart en stellen een op maat gemaakte offerte voor uw onderhoudsplan op. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. U weet precies wat u krijgt en wat het kost, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en welk onderhoudspakket het beste bij u past? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u het ideale onderhoudsplan voor uw tuin te creëren.

Offerte aanvragen

Soorten bestrating

Er is een grote diversiteit aan soorten bestrating beschikbaar. Denk aan tegels van keramiek, natuursteen, beton of klinkers. De keuze is reuze en afhankelijk van uw stijlvoorkeur en budget. Onze hoveniers adviseren u graag over de voor- en nadelen van de verschillende opties.

Naast de keuze van het materiaal is ook het ontwerp en patroon van de bestrating van belang. Een strak en modern design of juist een speels en romantisch patroon? Onze ervaren hoveniers hebben al menig tuin mogen ontwerpen en kennen de nieuwste trends. Zij denken graag met u mee!

Aanleggen

Wanneer het ontwerp van de bestrating definitief is, gaan onze hoveniers aan de slag. Met passie en vakmanschap leggen zij uw droomtuin aan. Alle voorbereidende werkzaamheden zoals het egaliseren van de grond, het verwijderen van obstakels en oude bestrating worden door ons uitgevoerd. Ook tijdens de aanleg blijven we in nauw contact met u om het eindresultaat geheel naar wens te maken.

Offerte aanvragen